Utorak, 27 Rujan 2016 06:07

Devet essekerovih karataša briljirali u Slavonskom Brodu

Napisao 

Članovi Karate kluba Esseker ostvarili su izvanredne rezultate na Međunarodnom memorijalnom kupu u Slavonskom Brodu, osvojivši 2 zlatne, 2 srebrne i 4 brončane medalje. Između 370 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovačke i Austrije sudjelovalo je 9 natjecatelja KK Esseker.

U katama su najbolje bile Anja Ćuk, koja je osvojila 1.mjesto u kategoriji juniorki i 2.mjesto u kategoriji seniorki, te Zoe Stober sa osvojenim 1. mjestom u kategoriji kadetkinja i 3. mjestom u kategoriji ml. kadetkinja. U katama su također nastupale i Barbara Kokić (kadetkinje) i Maja Skrenković (ml. kadetkinje) koje su pokazale zavidan nastup, ali nažalost bez osvojene medalje. Najmlađi natjecatelji u katama, Jan Svoboda (ml.učenik) i Martina Sekulić (ml. učenica) osvojili su 3. mjesto na njima prvom međunarodnom natjecanju, zbog čega smo posebno ponosni. 

U borbama je najbolji rezultat postigao Domagoj Boršoš sa osvojenim 2. mjestom u kategoriji seniori -60kg, a slijedi ga Tin Dujmović sa osvojenim 3. mjestom u kategoriji juniori -61kg. U kategoriji mlađih kadeta Borna Gudelj je izgubio u drugom krugu natjecanja ali je nažalost ostao i bez repasaža, odnosno mogućnosti da se bori za 3. mjesto

ferivi