Nedjelja, 19 Srpanj 2015 15:00

Bumper utezi idealni za pripremu sportaša

Napisao 

Stigla je nova ponuda bumper utega o kojima možete više pročitati na stranicama dobavljača vidi link

Ovaj set uključuje kvalitetnu natjecateljsku šipku vrhunske kvalitete i elastičnosti, maksimalne izdržljivosti na vlačne sile, precizne završne obrade s crnim cinkom. Namijenjena je natjecanjima i treningu olimpijskih dizanja i komercijalnoj uporabi u klubovima.

Šipka ima rotacijski sustav opremljen s 8 igličastih ležajeva, unutrašnji razmak joj je 131 cm, debljina hvatišta 28 mm, debljina cilindara za ploče 50mm, širina cilindra za ploče 40 cm, granična vlačna sila – 216,000 PSI, nosivost cca 690 kg, a tolerancija na deformaciju sa max. opterećenjem ne prelazi 0,5mm.

Bumper utezi u ovom setu namijenjeni su profesionalnoj uporabi u klubovima. Idealni su za crossfit, natjecateljska i power lifting dizanja, pripremu sportaša….. Imaju veliko metalno središte koje distribuira opterećenje udarca o pod, pa se ploče ne svijaju zbog udaraca i središte ne ispada nakon dugotrajne uporabe. Pri izradi je korištena prirodna guma visoke kvalitete koja pruža dodatnu izdržljivost, a ujedno štiti podlogu i sigurnija je za sportaša. Budući da su ploče znatno tanjeg dizajna (za 1/3 tanje) više ih stane na šipku.

ferivi