Filip Jelošek odrađuje dvije odlične borbe, u pretkolu pobjeđuje predstavnika Karlovca Niku Ratkovića 18:1 i u borbi za medalju četvrtog nosioca turnira Luku Uremovića iz Zaprešića s kojim je odradio praktički dvije borbe, jer se u prvoj borbi nakon druge runde pri rezultatu 6:6 ustanovilo da elektronski oklop Luke Uremovića ne radi kako treba i da Filip praktički ni ne može zabiti poen na Lukin oklop, kada je glavni sudac turnira nakon pregledavanja snimke te borbe, odlučio da se uzme druga garnitura oklopa i da se meč ponovi od početka, koji je Filip dobio uvjerljivo s rezultatom 18:2

Bila je ovo velika borba danas, napravila sam najvise sto je islo u tom trenutku, neke ozljede su malo presudile, ali naravno nisu izgovor sto ovaj put nismo dohvatili koji drzavni rekord, napali smo ih i to opasno, ovo je veliki rezultat za mene i za sve koji znaju sto sam prosla i sto stoji iza njega, hvala vam na ogromnoj podrsci, bez vas nista od ovoga ne bi bilo moguce, istakla je na svom fb profilu Tea Šojat, nakon nastupa na Europskom prvenstvu u Splitui dodala - Dalje jos jace

U borbi u kojoj je Ana povela s 3:0, pa zatim Laura s 4:3,  pred kraj borbe presudili su sudci u korist Ane, s dodjelom poena za udarac šakom  koji se boduje 1 poenom, a koji nije bio pogođen kako treba, jer je Ana pogodila Lauru u ruku, a ne u oklop i jednom opomenom za Lauru koja također donosi  1 bod.

Na kraju turnira taekwondo klub Osijek u borbama, poslije osvojenih 4 zlatnih, 10 srebrnih i 3 brončane medalje i 89 bodova, osvaja ekipno 2. mjesto iza Otoka s 148 bodova, a ispred Vinkovaca sa  54 boda.

Taekwondo klub „Osijek“ u ukupnom plasmanu osvaja treće mjesto iza domaćina Našica i Otoka.

Anja i juniorski tim treći, Barbara sedma!

Kako je od 01.01.2017. došlo do promjene pravila u taekwondou bilo je zanimljivo pogledati kako su se borci pripremili na novine. A novine su : svaki udarac u tijelo dodjeljuje se 2 boda, za udarac u tijelo iz okreta 3 boda, za udarac u glavu 3 boda, a za udarac u glavu iz okreta  4 boda, svaka opomena donosi protivniku 1 bod, što donosi vrlo veliki broj bodova u jednom meču.

<< Početak < Prethodno 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 10 od 29