Borilački sportovi

Borilački sportovi (65)

Ponedjeljak, 16 Lipanj 2014 05:26

Tea u Baru na novim iskušenjima

Napisao

TEA ŠOJAT ODLAZI NA SVJETSKO STUDENTSKO PRVENSTVO

Snimka 8.kola karate lige Osječko baranjske lige na kojoj vidimo borbe i najboljih u kategoriji dječaka i djevojčica

Ponedjeljak, 05 Svibanj 2014 14:35

Pogledajte snimku i rezultate s karate lige

Napisao

U Gradskom je vrtu održano 7. (otvoreno) kolo Županijske karate lige sezone 2013./14. Na natjecanju je sudjelovalo oko 130 natjecatelja iz 14 klubova: Beli Manastir, Hrvatski Sokol, Ictus, Osijek Žito, Višnjevac, Esseker, Shotokan, Valpovo, Vinkovci, Hvidra Osijek, Nexe, Hus, Max Ivankovo te Kuna.

Osnivač aikida, Morihei Ueshiba, imao je za cilj da se praktičari ove vještine znaju obraniti, ali  i da zaštite svog napadača od bespotrebnog ozljeđivanja. Aikido je nastao iz brojnih vještina koje je Morihei trenirao: Daito-ryu aiki-jujutsu, Judo, Goto-ha Yagyu-ryu, Tenjin Shin yo-ryu jujutsu

Utorak, 08 Travanj 2014 16:55

Vukovarska berba medalja u Đurđevcu

Napisao

11 medalja za karatiste iz Vukovara u Đurđevcu..6 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane medalje

U Gradskom  je vrtu održano 6. otvoreno kolo Županijske karate lige sezone 2013./14. Na natjecanju je sudjelovalo oko 160 natjecatelja iz 12 klubova: Beli Manastir, Hrvatski Sokol, Ictus, Osijek Žito, Višnjevac, Esseker, Shotokan, Valpovo, Vinkovci, Hvidra Osijek, Nexe te Hus.

IVAN GLAVAŠ I KATA TIM ESSEKERA VICE PRVACI HRVATSKE

Uspješan vikend Karate kluba Esseker

Ponedjeljak, 17 Ožujak 2014 06:04

Riječ imaju braća Boršoš

Napisao

Matej i Domagoj Boršoš, karataši KK Esseker iz Osijeka. Mnogima nisu poznati iako kada ih spomenete mnogi će reći da znaju za njih. No, karate kao što je uobičajeno ne nosi sobom i svjetla pozornice i crvene tepihe. No njihovi uspjesi ipak odzvanjaju u svijetu karatea. Samozatajno i uporno treniranje ih lansira u orbitu toga svijeta bijelih kimona.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 5 od 5

ferivi