Zoran Bilić i njegovi dečki su dobrano za ovu sezonu zagorčali život osječkim odbojkašima koji i igraju u HOK Borovo-Vukovar.

Iako je završilo prvo zimsko natjecanje u Beach volleyu, u dvorani, Ariana Lazarević i Katarina Repušić iz KOP Retfale morati će naknadno odigrati još nekoliko utakmica.

Nekada slavni OK Željezničar iz Osijeka prvim mjestom u jesenskom dijelu prvenstva ozbiljno je istakao kandidaturu za povratak u prvoligašku konkurenciju.

Rezervne ekipe Broda i Murse odigrale su zanimljivu i napetu utakmicu koju su na kraju petog seta dobili mladi igrači osječkog prvoligaša u proteklom kolu 2. hrvatske odbojkaške lige istok

Očekivalo se da će utakmica između druge ekipe ŽOK Osijeka i Agrotehnike biti derbi kola, ali od toga nije bilo ništa. Agrotehnika je igrala bez tehničara i bez Pavičić i Tomić pa je igrala samo jedna ekipa. Ona rezervna osječkog prvoligaša. No, gusto je bilo u Belom Manastiru gdje je Baranja pobijedila u pet setova Ferivi.

Odigrano je kompletno kolo 2.slavonske lige za seniore uz nekoliko utakmica iz prethodnih kola. Međusobno su odigrale utakmicu i rezevrne ekipe Murse.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 4 od 5
odbojka.hr

ferivi