Nekada slavni OK Željezničar iz Osijeka prvim mjestom u jesenskom dijelu prvenstva ozbiljno je istakao kandidaturu za povratak u prvoligašku konkurenciju.

Rezervne ekipe Broda i Murse odigrale su zanimljivu i napetu utakmicu koju su na kraju petog seta dobili mladi igrači osječkog prvoligaša u proteklom kolu 2. hrvatske odbojkaške lige istok

Očekivalo se da će utakmica između druge ekipe ŽOK Osijeka i Agrotehnike biti derbi kola, ali od toga nije bilo ništa. Agrotehnika je igrala bez tehničara i bez Pavičić i Tomić pa je igrala samo jedna ekipa. Ona rezervna osječkog prvoligaša. No, gusto je bilo u Belom Manastiru gdje je Baranja pobijedila u pet setova Ferivi.

Odigrano je kompletno kolo 2.slavonske lige za seniore uz nekoliko utakmica iz prethodnih kola. Međusobno su odigrale utakmicu i rezevrne ekipe Murse.

Dora Lulić, srednja blokerica osječkog ženskog prvoligaša odlično je odigrala na poziciji vanjskog pucača u utakmici druge lige OK Agrotehnika - ŽOK Ferivi Višnjevac.

Nakon što je OK Agrotehnika odlučila istupiti iz 1b lige nastavila je svoje djelovanje u 2.ligi u bitno izmjenjenom sastavu. Nakon poraza u prvom kolu zahuktala se i u naredna tri ostvarila maskimalne tri pobjede. U proteklom kolu pobijeđena je ekipa JUG2.

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 3 od 4
odbojka.hr

ferivi