Ponedjeljak, 06 Lipanj 2016 14:41

Pjeskašice Retfale bolje od KOP Čakovec, a neodlučno igrale s KOP Žnjan i KOP Zagreb

Napisao 
detalj s utakmice KOP Zagreba detalj s utakmice KOP Zagreba

Odigrano prvih šest kola 1. hrvatske lige odbojke na pijesku gdje je KOP Retfala jedini slavonski predstavnik u obje konkurencije.

Nakon završetka subotnjih utakmica Klupskog Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku kada je u muškoj konkurenciji prema trenutnom poretku sa jedanakim brojem bodova prvo mjesto dijelio Klub odbojke na pijesku "Žnjan" i "Opatija", u nedjelju je došlo do iznenadnog obrata na ljestvici gdje pjeskaši Splita  zauzimaju vodeću poziciju.  Drugo mjesto nakon prvog okupljanja dijele klub odbojke na pijesku "Opatija" i "Jarun" sa jednakim brojem bodova, dok četvrto i peto mjesto na nacionalnom prvenstvu sa jednakim brojem bodova dijele zagrebački klubovi odbojke na pijesku "Vrapče" i "Zagreb".

kop tablica z

U ženskoj konkurenciji sa 10 bodova vodeći je klub odbojke na pijesku "Jarun", a potom slijedi "Zagreb" koji je zbog razlike u setovima zauzeo drugo mjesto u odnosu na HAKOP "Žal Banjole".

Odbojkašice na pijesku KOP Retfala u trećem kolu slavile su protiv KOP Čakovec, a neriješeno su igrale s KOP Žnjan i KOP Zagreb.

Za KOP Retfalu nastupile su Ana Babić, Anamarija Kezerić, Tea Samardžić, Anamarija Marić, Marina Vikić, Petra Rajković.

Natjecanje Hrvatskog saveza odbojke na pijesku nastavlja se 15.-17. srpnja 2016. godine u Zagrebu, Jarun (Malo Jezero).

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU KOP ŽNJAN IZ SPLITA

kop tablica m

odbojka.hr

ferivi