:
 
 
 
Sredina tablice, šesto mjesto i sigurna izvedba je ono što veseli kod nastupa najmlađe...
 
 
 
 
 
 
U višeboju, a i vježbama s obručem i obručem tog dana u Novom Sadu Jana Urošević iz GK Evita...
 
 
 
 
 
 
KRG OSIJEK i drugi dan natjecanja na Pecs kupu imao je svoju predstavnicu. Larisu Ivanković u...
 
 
 
 
 
 
Iako je imala pomoć osječke sutkinje B.S. Inga Rukovanjski nije mogla dalje od srebrne medalje u...
 
 
 
 
 
 
Najbolje odrađena vježba prema mišljenju ingine trenerice Lucije Radolović je bila ona s...
 
 
 
 
 
 
INGA RUKOVANJSKI, prvo je izvela vježbu s loptom i to jako dobro i nakon prvog kruga držala je...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   

U Požegi je odrganiziarno svečano proglašenje najuspješnijih klubova u 2016. godini.  U prošloj godini je održan 54. KUP Slavonije i Baranje, u sklopu kojeg su se odvijala natjecanja u  muškoj  i ženskoj sportskoj gimnastici u svim programima.   Svi ostvareni rezultati u kalendarskoj godini, kako u ekipnoj, tako i u  pojedinačnoj konkurenciji u svim dobnim kategorijama i svim programima ulaze u zbroj bodova za plasman u KUP-u.    Organizator i domaćin je bilo  GD Sokol iz Požege i jako lijepo su sve organizirali.  Bila je to prilika za okupljanje predstavnika klubova, gimnastičara i gimnastičarki.  GK Vukovar predstavljali su dopredsjednik Đorđe Stojšić, tajnica Bosiljka Stojšić i najstarije članice,  gimnastičarke Tea Stojšić i Ivana Kiralj. Tomislav Birovljević predsjednik GD Hrvatski sokol iz Valpova već dugi niz godina vodi evidenciju svih natjecanja u KUPu Slavonije i Baranje, pa je tako pripremio detaljno izvešće za proteklu godinu.  Vidljiv je napredak i masovnost, pogotovo u ženskoj sportskoj gimnastici, a iz toga proizilazi zadovoljstvo što gimnastika polako, ali sigurno, u većini gradova,  ima sve veći broj članova i bolje uvjete za rad.  Ukupni pobjednik i pobjenik  muškoj sporskoj gimnastici je GD Sokol iz Požege.   Pobjednik 54.KUPa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici, četvrtu godinu za redom je GK Vukovar.  Pehare predstavnicima najuspješnijih klubova  uručio jedomaćin,  predsjednik GD Sokol  iz Požege, a u ime GK Vukovar pehar je preuzela tajnica Bosiljka Stojšić.

Prvog dana natjecanja u dvorani Lučko ritmičarke KRŠG Rondo ostvarile su slijedeće rezultate: Lea Zmaić u B programu, juniorke osvojila je osmo, 16. i 13. mjesto. Dajana Imširović je bila 11. u kategoriji djevojčica, dok je Helena Slovaček bila 4., a isto mjesto, 4.,  u svojoj kategoriji osvojila je i Paula Vujnovac. Patricija Mate u B programu juniorki bila je 9., 6. i 7. Brončanu medalju u B programu kadetkinja osvojila je Lea Majdiš.

Iza nas je prvi dan Aura kupa u zagreačkom Lučkom. U direktnom prijenosu na internetu mogli smo uživati i u kvalifikacijskim borbama seniorki u kojima nas je svojim izvedbama, posebno s loptom, oduševila Sara Llana Garcia iz španjolskog Leona, inače sudionica posljednjih olimpijskih igara u Brazilu. No, Španjolka je u finale ipak ušla kao druga, a sutkinje su za sada prvo mjesto dodijelile, također kvalitetnoj  Ekaterini Seleznevoj iz Rusije  U predigrama, u mlađim kategorijama, startale su i osječke ritmičarke.VIDI

Veliki prijateljski turnir u Novom Sadu opet je privukao veliki broj natjecateljica iz velikog broja zemlja Europe. Među njima svoje vježbe na parteru dvorane Spens u glavnom gradu Vojvodine odradile su i ritmičarke KRŠG Rondo iz Osijeka, Iva Janjić, Barbara Ćuljak, Lea Zmaić, Paula Vujnovac, Helena Slovaček, Dajana Imširović, Patricija Mate, Lorena Jelošek, Ana Sili, Lea Majdiš, Leonarda Bajto i Inga Rukovanjski

Tek je početak natjecateljske sezone, ali već se vidi da će biti velika i jaka konkurencija. Najbrojnije natjecanje na kojem je bilo prijavljeno nešto manje od 150 natjecateljica, a vidljiv je napredak u svim kategorijama.

Gimnastički klub Vukovar  klub je bogatiji za četiri srebra ekipno, a pojedinačno dva zlata i jednu broncu.

<< Početak < Prethodno 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 7 od 48

ferivi