:
 
 
 
Sredina tablice, šesto mjesto i sigurna izvedba je ono što veseli kod nastupa najmlađe...
 
 
 
 
 
 
U višeboju, a i vježbama s obručem i obručem tog dana u Novom Sadu Jana Urošević iz GK Evita...
 
 
 
 
 
 
KRG OSIJEK i drugi dan natjecanja na Pecs kupu imao je svoju predstavnicu. Larisu Ivanković u...
 
 
 
 
 
 
Iako je imala pomoć osječke sutkinje B.S. Inga Rukovanjski nije mogla dalje od srebrne medalje u...
 
 
 
 
 
 
Najbolje odrađena vježba prema mišljenju ingine trenerice Lucije Radolović je bila ona s...
 
 
 
 
 
 
INGA RUKOVANJSKI, prvo je izvela vježbu s loptom i to jako dobro i nakon prvog kruga držala je...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   

Iva Janjić, najmlađa članica KRŠG Rondo iz Osijeka na višebojnom prvenstvu Hrvatske, opravdala je naša priželjkivanja za osvajanjem medalje. No, ovoga puta veselje u klubu je još veće jer je Iva u konkurenciji mlađih kadetkinja osvojila, ne samo medalju, već je i pobijedila i osvojila onu najsjajniju, zlatnu.

I ostale natjecateljice u svojim konkurencijama, kadetskim i juniorskim dobro su odradile svoje vježbe. rezultate i ocjene objaviti ćemo u kasnijim tekstovima.

29.04.2017.-26.Višebojsko prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici -Zagreb, Sportska dvorana XV. gimnazije ,Jordanovac 8.

Ljubitelji ženske sportske gimnastike imali su priliku u subotu u Vukovaru uživati unatjecanju u D i B programu. Organizator i domaćin gimnastčki klub Vukovar  vrata svoje gimnastičkoj dvorani otvorio je gimnastičarkama iz Vinkovaca, Belog Manastira, Valpova , Požege, Slavonskog Broda.

Pogledajte devetminutni snimak s natjecanja u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u kojoj su iz Hrvatske bili seniorka Petra Ribarić iz Zagreba, te juniorke Sunčica Lozić iz Kaštela i Inga Rukovanjski iz Osijeka.

Novopečena juniorka na svom drugom FIG-u nastupila je i drugi dan. Ovoga puta s vježbama s trakom i čunjevima. S njom su bile trenerica Branka Stojković i sutkinja Barbara Stojković, a ostale su u Beogradu i dvije mlađe kadetkinje Barbara Ćuljak i Iva Janjić koje su svoje natjecanje završile prethodni dan

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 5 od 48

ferivi