:
 
 
 
Inga Rukovanjski iz Osijeka bila je jedina ritmička gimnastičarka iz Hrvatske na natjecanju...
 
 
 
 
 
 
Mnogo natjecateljica, isto tako i veliki broj kategorija u svim programima i godištima uvijek je...
 
 
 
 
 
 
Aleksandra Podgoršek, seniorka iz Slovenije, juniorke Tena Čondor iz KRG Zagreb, Brigita...
 
 
 
 
 
 
NA SNIMKAMA SU VJEŽEBE KOJE JE IZVELA OSJEČKA RITMIČARKA INGA RUKOVANJSKI U ZAGREBAČKOJ DVORANI...
 
 
 
 
 
 
Ukrajinke Filas, Moskovko, Yehanova, ali i naša Osječanka Inga Rukovanjski, Varaždinka Tamara...
 
 
 
 
 
 
Sunčica Lozić iz zagrebačke Aure osvojila je treće mjesto na FIG natjecanju za juniorke u...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   

Jako mnogo Ukrajinki i Ruskinja uvijek su mamac. No, u Budimpešti veliko FIG natjecanje okupilo je veliki broj vrhunskih ritmičarki iz 25 zemalja svijeta. čak 31 juniorka u FIG turniru koje su nastupile s četiri rekvizita u dva dana i nedjeljnom finalu. Ali i 28 seniorki u FIG turniru, ali još 20 njih koji su bili izvan FIG ali u A programu. Istina, pobijede su u pravilu odnosile Ukrajinke i Ruskinje, no ipak se može zaključiti da je sve manja razlika između tih zemalja i ostatka svijeta kojemu i mi pripadamo

Iva Janjić i Barbara Ćuljak(na slici gore) osvojile odlična peta mjesta u svom subotnjem nastupu na Grazia kupu u Budimpešti. Inga Rukovanjski plasirala se na 24. mjesto FIG natjecanja za juniorke.

Kako su FIG(Svjetska gimnastička federacija) natjecanja samo za juniorke i seniorke ovaj u Budimpešti koristio je da se Inga Rukovanjski po prvi puta oproba i u takvom natjecanju. Iako je njezino godište(2004) imalo svoje natjecanje prijepodne, izazov natjecanja s 2002., i 2003.godište s četiri rekvizita bio je velik.

Iva Janjić i Barbara Čuljak osvojile su srebrne medalje u svojim konkurencijama. U 2007.godištu Iva je osvojila srebrnu medalju iz vježbe s obručem a peto mjesto u višeboju,  dok je Barbara u 2006 B programu s obručem uzela srerbnu medalju, a peto mjesto u višeboju.

Iva Janjić, Barbara Čuljak i Inga Rukovanjsk nakon prošlog vikenda u Ljubljani i odličnih izvedbi, te dosta dobrih ocjena, stigli su danas poslijepodne s trenericama Brankom Stojković i Rebeccom Mađerić u glavni grad Mađarske da se okušaju i pred sutkinjama Mikulas kupa. 

<< Početak < Prethodno 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 3 od 39

ferivi