:
 
 
 
U KRG Osijek ovo natjecanje ne smatraju regularnim ali su morali odraditi ga. Jako dobro odrađene...
 
 
 
 
 
 
Larisa Ivanković i Bruna Juraić, ritmičke gimnastičarke KRG Osijek po prvi puta su nastupili u...
 
 
 
 
 
 
Tijana Korent (Tkalčec) i Petra Furač u kvalifikacijama preskoka na Svjetskom kupu u Guimaraesu...
 
 
 
 
 
 
Europski viceprvak na preči Tin Srbić u današnjim je kvalifikacijama Svjetskog kupa u Parizu...
 
 
 
 
 
 
MEVZA kup u Budimpešti, odnosno sraz s reprezentacijama Austrije, Češke, Mađarske, Slovačke,...
 
 
 
 
 
 
Na novosadskom natjecanju u ritmičkoj gimnastici kategoriji za B i C program u dvorani Futog...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   

Iva Janjić je u A programu 2007. godišta bila vrlo dobra, ali rigorozni suci su njezinu vježbu u višeboju “nagradili” tek toliko da zauzme peto mjesto, piše Glas Slavonije.

U Požegi je odrganiziarno svečano proglašenje najuspješnijih klubova u 2016. godini.  U prošloj godini je održan 54. KUP Slavonije i Baranje, u sklopu kojeg su se odvijala natjecanja u  muškoj  i ženskoj sportskoj gimnastici u svim programima.   Svi ostvareni rezultati u kalendarskoj godini, kako u ekipnoj, tako i u  pojedinačnoj konkurenciji u svim dobnim kategorijama i svim programima ulaze u zbroj bodova za plasman u KUP-u.    Organizator i domaćin je bilo  GD Sokol iz Požege i jako lijepo su sve organizirali.  Bila je to prilika za okupljanje predstavnika klubova, gimnastičara i gimnastičarki.  GK Vukovar predstavljali su dopredsjednik Đorđe Stojšić, tajnica Bosiljka Stojšić i najstarije članice,  gimnastičarke Tea Stojšić i Ivana Kiralj. Tomislav Birovljević predsjednik GD Hrvatski sokol iz Valpova već dugi niz godina vodi evidenciju svih natjecanja u KUPu Slavonije i Baranje, pa je tako pripremio detaljno izvešće za proteklu godinu.  Vidljiv je napredak i masovnost, pogotovo u ženskoj sportskoj gimnastici, a iz toga proizilazi zadovoljstvo što gimnastika polako, ali sigurno, u većini gradova,  ima sve veći broj članova i bolje uvjete za rad.  Ukupni pobjednik i pobjenik  muškoj sporskoj gimnastici je GD Sokol iz Požege.   Pobjednik 54.KUPa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici, četvrtu godinu za redom je GK Vukovar.  Pehare predstavnicima najuspješnijih klubova  uručio jedomaćin,  predsjednik GD Sokol  iz Požege, a u ime GK Vukovar pehar je preuzela tajnica Bosiljka Stojšić.

Prvog dana natjecanja u dvorani Lučko ritmičarke KRŠG Rondo ostvarile su slijedeće rezultate: Lea Zmaić u B programu, juniorke osvojila je osmo, 16. i 13. mjesto. Dajana Imširović je bila 11. u kategoriji djevojčica, dok je Helena Slovaček bila 4., a isto mjesto, 4.,  u svojoj kategoriji osvojila je i Paula Vujnovac. Patricija Mate u B programu juniorki bila je 9., 6. i 7. Brončanu medalju u B programu kadetkinja osvojila je Lea Majdiš.

Iza nas je prvi dan Aura kupa u zagreačkom Lučkom. U direktnom prijenosu na internetu mogli smo uživati i u kvalifikacijskim borbama seniorki u kojima nas je svojim izvedbama, posebno s loptom, oduševila Sara Llana Garcia iz španjolskog Leona, inače sudionica posljednjih olimpijskih igara u Brazilu. No, Španjolka je u finale ipak ušla kao druga, a sutkinje su za sada prvo mjesto dodijelile, također kvalitetnoj  Ekaterini Seleznevoj iz Rusije  U predigrama, u mlađim kategorijama, startale su i osječke ritmičarke.VIDI

Veliki prijateljski turnir u Novom Sadu opet je privukao veliki broj natjecateljica iz velikog broja zemlja Europe. Među njima svoje vježbe na parteru dvorane Spens u glavnom gradu Vojvodine odradile su i ritmičarke KRŠG Rondo iz Osijeka, Iva Janjić, Barbara Ćuljak, Lea Zmaić, Paula Vujnovac, Helena Slovaček, Dajana Imširović, Patricija Mate, Lorena Jelošek, Ana Sili, Lea Majdiš, Leonarda Bajto i Inga Rukovanjski

<< Početak < Prethodno 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 15 od 56

ferivi