MEVZA kup u Budimpešti, odnosno sraz s reprezentacijama Austrije, Češke, Mađarske, Slovačke,...
 
 
 
 
 
 
Na novosadskom natjecanju u ritmičkoj gimnastici kategoriji za B i C program u dvorani Futog...
 
 
 
 
 
 
U B light programu na Pirueta kupu u Virovitici nastupile su i tri mlade osječke ritmičke...
 
 
 
 
 
 
Mladi hrvatski gimnastičar Aurel Benović u današnjem je finalu Svjetskog kupa u Kopru osvojio...
 
 
 
 
 
 
Hrvatski reprezentativci izborili su dva finala na Svjetskom gimnastičkom kupu u Kopru. Aurel...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   

Svega dvije seniorke, čak 17 juniorki i da ne znaš koja bolje od drugih. A onda veoma malo i kadetkinja i mlađih kadetkinja. Mnogo povika na sutkinje, dosta suza. To je ukratko rezime Prvenstva Hrvatske u višeboju za A program

Iva Janjić, najmlađa članica KRŠG Rondo iz Osijeka na višebojnom prvenstvu Hrvatske, opravdala je naša priželjkivanja za osvajanjem medalje. No, ovoga puta veselje u klubu je još veće jer je Iva u konkurenciji mlađih kadetkinja osvojila, ne samo medalju, već je i pobijedila i osvojila onu najsjajniju, zlatnu.

I ostale natjecateljice u svojim konkurencijama, kadetskim i juniorskim dobro su odradile svoje vježbe. rezultate i ocjene objaviti ćemo u kasnijim tekstovima.

29.04.2017.-26.Višebojsko prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici -Zagreb, Sportska dvorana XV. gimnazije ,Jordanovac 8.

Ljubitelji ženske sportske gimnastike imali su priliku u subotu u Vukovaru uživati unatjecanju u D i B programu. Organizator i domaćin gimnastčki klub Vukovar  vrata svoje gimnastičkoj dvorani otvorio je gimnastičarkama iz Vinkovaca, Belog Manastira, Valpova , Požege, Slavonskog Broda.

Pogledajte devetminutni snimak s natjecanja u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u kojoj su iz Hrvatske bili seniorka Petra Ribarić iz Zagreba, te juniorke Sunčica Lozić iz Kaštela i Inga Rukovanjski iz Osijeka.

<< Početak < Prethodno 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 13 od 56

ferivi