:
 
 
 
Pozivamo vas na doček europskog viceprvaka Tina Srbića. Tin će u zagrebačku zračnu luku...
 
 
 
 
 
 
Iako i dalje njezin klub KRG Osijek nema svojih sutkinja ni na jednom natjecanju, pa ni na...
 
 
 
 
 
 
Najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić na Europskom je prvenstvu u Szczecinu osvojio srebrnu...
 
 
 
 
 
 
Klub ritmičke gimnastike Osijek sa svoje dvije natjecateljice nastupio je na prijateljskom...
 
 
 
 
 
 
Na međunarodnom prvenstvu u Novom Sadu po prvi puta u A programu nastupila je i mlada ritmičarka...
 
 
 
 
 
 
Hrvatski gimnastičari u istom sastavu u kojemu su prošloga tjedna pohodili turnir u Bakuu, od...
 
 
 
 
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   
 •  
   
   
   
   
   

Objavljujemo snimku nastupa prošlog vikenda Inge Rukovanjski iz Osijeka na Pecs kupu u Mađarskoj. Riječ je o doista revijalnom natjecanju, a koje je u juniorskoj konkurenciji u A programu imalo dosta jaku konkurenciju ritmičarki iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije. Kako nije bilo semafora, proglašenje je bilo na mađarskom jeziku a organizator ne daje po nekoliko dana rezultate i ocjene znamo samo ono što smo vidjeli da je ritmičarka osječkog Ronda osvojila 4.mjesto u višeboju, ali i jedno treće mjesto, ali ne znamo za koji rekvizit. Pretpostavljamo obruč.

Počelo je završno odbrojavanje do početka Svjetskog gimnastičkog kupa u Osijeku. Najjačeg ovosezonskog turnira iz serije Grand Prixeva koji će Gradski vrt ugostiti od 18. do 21. svibnja.

 

Gledate snimku vježbi redom, s čunjevima, trakom, obručem i loptom. Konkurencija je juniorska, dakle godišta 2002.,2003. i 2004. S ukupnom ocjenom 38.850 među 17 juniorki osvojila je ipak vrlo dobro sedmo mjesto. Po nekima su dodjeljene previše niske ocjene ali takav je sud bio sutkinja u dvorani MIOC u Zagrebu. Ocjena za obruč 10.950, a čini se da je ipak vježba odrađena za znatno višu ocjenu. Za vježbu s loptom 10.750, s čunjevima 9.100 , a posebno niska ocjena dodjeljena je za vježbu s trakom, 8.100.

Svega dvije seniorke, čak 17 juniorki i da ne znaš koja bolje od drugih. A onda veoma malo i kadetkinja i mlađih kadetkinja. Mnogo povika na sutkinje, dosta suza. To je ukratko rezime Prvenstva Hrvatske u višeboju za A program

Iva Janjić, najmlađa članica KRŠG Rondo iz Osijeka na višebojnom prvenstvu Hrvatske, opravdala je naša priželjkivanja za osvajanjem medalje. No, ovoga puta veselje u klubu je još veće jer je Iva u konkurenciji mlađih kadetkinja osvojila, ne samo medalju, već je i pobijedila i osvojila onu najsjajniju, zlatnu.

I ostale natjecateljice u svojim konkurencijama, kadetskim i juniorskim dobro su odradile svoje vježbe. rezultate i ocjene objaviti ćemo u kasnijim tekstovima.

<< Početak < Prethodno 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Slijedeće > Kraj >>
Stranica 12 od 56

ferivi